Love life

Hej!
Sitter nu på skolan och vi har jättelång lunchrast. så vi passade på att gå och köpte glass :) fy satan vad gott!!! men nu har jag Skit ont i magen :( men det var värt det.





Myggor överallt!


Cykling med häst efter :P

 
Haluu!
 
Nu sitter jag vid datorn och har nyss pluggat lite. Så nu tänkte jag blogga lite om Stormen vad jag och han gjorde idag. 
 
Det har spökat i Stormens högra framben på sistone det har varit tjockt och varmt. Men det var en massör här idag och masserade Vilma och då passande jag på att fråga. Hon kände och det var allt som det skulle. Hon tror att det kommer från muggen. Att han blir svullen av det. Inget ofarligt. Pjuh..! Sköönt! Jag är så himla noga med ben nu förtiden eftersom Kasper fick en senskada. Vill inte gå igenom det hemska igen. Så blev ganska rädd när jag kände att Stormens ben var uppsvullet och har varit det några dagar. 
Jaja.. iallafall så gick jag och Stormen ut på en promenad. Jag cyklade och han skrittade efter. Första gången jag cyklar med en häst efter. Jätte kul! :D Borstade honom ganska mycket och fösökte få bort allt damm som har smlats under pälsen.. Borstar f*n varenda dag så himla noga men ändå finns det kvar. Om man klappar han på rumpan så rycker det ! HAHA! Verkar som att han är jätte skitig. xD
 
Imorgon så blir det nog lite bommar i padocken och lite mönster ridning. Läängtar! Imorgon ska även jag åka in till stan och skriva in mig på trafikskolan. Dags för moppekort! Guud vad skönt det kommer bli när jag får en moppe:))))
LÄNGTAR OBESKRIVLIGT MYCKET!
 
 
Ska snart ut och köra en liten shettis med Wille! Ska bli jätte roligt. Bloggar om det seeen! :D
 

Muffins in my <3

Har nu HK och vi har typ städat. jag fick vika tvätt:/ Nu fick vi Muffins som vi har bakat och saft <3 kram


Smasken !

Varmt som satan

 
Hola!
 
När jag kom hem efter skolan idag så gick jag direkt ut till stallet och tänkte rida. Solen sken och det var as varmt. Så jag tänkte att det kunde vara skit mysigt med en lite skogstur på travbanan. Precis när jag hade kommit ut med Stormen ur hagen så kommer Jenny och hon ska också ut och rida. Så vi bestämmer oss att rida tillsamma. Vi skrittade travade och galopperade. Det var jätte roligt. Stormen var pigg men kunde även hålla än fin lugn galopp. Jenny tränade att få Zebben (hennes häst) i galopp och det gick efter andra fösöket. Jätte roligt! :D 
 
Nu på kvällen kom det en liten flicka i 11 års åldern och red på Stormen. Jag lärde henne lite hur man red western och hon tyckte det var jätte roligt och Stormen var jätte duktig. Hon ledde honom och borstade honom och hjälpte till i stallet. 
Kram ♥

Skolan !

 
Hejsan!
 
Nu sitter jag på skolan och slutar om tio minuter. Wihoo! Slutar halv två för att gympan blev inställd. När jag kommer hem blir det kanske lite bloggning och slappa. I love my life♥
kram Julia♥ och puss till vissa ;)

Western i padocken

 
Hej!
 
Idag red jag i padocken och tänkte träna lite volter och bara rida runt och hålla formen i tempoväxlingar. Jag tränade även på att stanna och backa i flow liksom att det ska vara en och samma rörelse inte bara stanna .........backa ;) 
Jag tyckte Stormen var väldigt stel sen i lördags när jag red med Molly och vi tränade ganska hårt. Det märktes bara i galoppen men i traven och skritten var han normal. Han var väldigt seg och det var typ trava skit snabbt eller skritta fanns inte något mellan läge. Han var inte så pigg på mina skänklar heller fick stanna många gånger och samla mig och komma på andra lösningar. När jag skulle träna stanna och backa så var han väldigt stel och tröck imot med munnen och inte lyssnade på vad jag sa. 
 
Men annars var han väldigt mjuk i skritten. Han börjar verkligen fatta nu. Behöver bara "trycka" på vissa knappar så fattar han direkt. Traven är också ganska bra. Övergångarna är betydligt bättre ända sen jag tränade för Jenny senast. Behöver bara träna för henne och sen efter några veckor sitter det i Stormen. Han lär sig så otroligt snabb ! Så himla kul att han utvecklas. 
 
Imorgon ska jag rida med westernsadel. Mamma och jag åkte till Jenny och lånade några "kuddar" som man kunde sätta under sadeln så det skjuts upp. Så vi får se hur det känns imorgon. Det kommer även en liten tjej på typ 10 år som ska få rida Stormen. Haha! Får se hur det går . Hon var här för typ ett år sen när Kasper fanns med mig och hon gjorde allt som jag sa. Hon blev min lilla slav i stallet! Tummen upp xD♥
 
Syns imorgon! Kram
Det blir bra bilder när man försöker på egen hand . HAHA! XD ..not

Promenad med Sigrid

 
Nu har jag varit ute och gått med Sigrid i skogen. Hon var jätte busig och jobbigt men hon är ju söt ändå går ju inte att missa! :3 ♥
Kram♥

JAG ÄR TILLBAKA

 
Hej allihop!
 
Jag har verkligen inte bloggat någonting på jääätte länge men nu känns det som att jag är på gång igen! Är riktigt taggad och glad :) Jag tänkte berätta lite hur läget är med Stormen och livet osv. 
 
Ja , Stormen. Stormen utvecklas för varje dag. Jag och Stormen är ett riktigt bra team och vi fortsätter att kämpa på med WESTERN. Vi tränar för en tjej som heter Jenny ungefär en gång i månaden och det går bara bättre och bättre för varje gång. Jag har fått börjat med att forma i traven och det går JÄTTE bra. Är verkligen förvåånad att han lär sig så snabbt. Så den 16 Juni så ska jag tävla i western med Stormen för första gången. Jag är jätte nervös redan nu och undrar hur nervös jag kommer vara innan jag går in på banan ! xD Jag ska tävla i grenarna Pleasure och Western Horsemanship. Ska bli så j*vla kul!!! :D 
 
Sadelproblem... Westernsadeln som vi köpte passar inte så nu är det lite jobbigt men vi letar för fullt och om jag inte har en westernsadel till tävlingen ska jag bara köpa en pad med typ "kuddar"  inbyggda som lyfter upp sadeln där fram. 
 
Nä det var typ allt! Kommer försöka blogga SÅÅ mycket som möjligt blir kanske lite på veckorna men på helgerna blir det mycket .. Hoppas jag ;)
 
Kram Julia♥